Saftevand – Sluk tørsten i smagen af frugt og bær

På Coop.dk MAD har vi samlet et lækkert udvalg af smagfulde juicer, saftevand og most med smagen af frugt og bær. Sæt juice på morgenbordet eller find en god saftevand med smagen af både solbær, hyldeblomst eller noget helt tredje, som kan gøre morgenmaden ekstra god på alle dage af ugen.

Hver dag fortjener en god start og med en lækker appelsinjuice, saftevand eller æblemost, kan du sætte god smag på hverdagen. Vi har også økologiske juicer, saftevand og most, som du kan drikke med god samvittighed.

Vores udvalg byder på forskellige varianter fra kendte mærker som Rynkeby, Innocent, Ribena, Fun og mange andre, så hele familien kan slukke tørsten med smagen af deres favorit. Sæt mere smag på hverdagen med de mange lækre saftevand eller en smagfuld æblemost, der smager som en bid af et saftigt æble taget direkte fra haven.

Du finder også appelsinjuice til morgenbordet i forskellige varianter. Der er både en appelsinjuice til dem, der foretrækker en juice med friskt frugtkød og dem, der hellere vil være foruden. Vi har noget for enhver smag, uanset om du foretrækker det søde eller det sure og med eller uden frugtkød.

Gå på opdagelse i vores lækre udvalg og lad din dag blive beriget med smagen af friske frugter og søde bær alle dage på ugen.

Juice, saftevand og most – Noget for enhver smag

Vores udvalg består af velsmagende æblejuice, æblemost, appelsinjuice, multijuice samt frugt- og grøntsagsjuice. Vi har også saftevand i lange baner, hvor du både kan støde på en lækker hyldeblomstsaft, solbærsaft eller jordbærsaft.

Vi har både juice, saftevand og most i økologiske, danske og sukkerfrie udgaver af høj kvalitet. I sortimentet er der derfor skruet op for både smag og kvalitet, så du kan slukke tørsten med noget godt og lækkert på alle tider af døgnet med god samvittighed.

Du kan blandt andet nyde smagen af friske æbler, appelsiner, jordbær og hindbær, gulerod, hyldebær, solbær og mange andre varianter.

Er du typen, der elsker at starte morgenen ud med et frisk shot ingefær eller til smagen af gurkemeje og chili, kan du også finde det her på siden. Vi har også andre udgaver af juicer og saft med smagen af sunde grøntsager.

Nogle af de bedste juicer, saftevand og most samlet ét sted

Vi sætter en dyd i at samle alle de bedste produkter, så du altid kan finde frem til den variant af juice, saftevand eller most, som du har en stor kærlighed til.

Få alle dine varer leveret til døren, når du køber ind på Coop.dk MAD – så slipper du for at slæbe dine drikkevarer hjem fra supermarkedet. Nemmere bliver det ikke at gøre morgenbordet til en festmiddag hver eneste dag.