Drikkevarer

På Coop.dk MAD har vi et stort sortiment af populære drikkevarer til faste lave priser. Du finder alt fra øl og sodavand til læskende lemonader og særlig te. Når du handler ind hjemmefra, finder du alle de klassiske drikkevarer, du kender og elsker. Her er også noget til dig, der ønsker at prøve nye smagsoplevelser. Find dine drikkevarer her.

Er du til lemonade? Er på Coop.dk MAD finder du en fransk én af slagsen med brus i. Den fås i mange forskellige varianter og har en naturlig smag af frugt. Du kan også finde flere varianter af Bottlegreen, som er en koncentreret sirup fremstillet af engelske vinmagere. Mulighederne er mange, hvis du vil prøve noget nyt.

Her på Coop.dk MAD har vi også et stort udvalg af nypressede juicer og most. Det er blevet populært at juice selv, men tiden er sommetider knap. Ved at handle hjemmefra kan du spare tiden på juiceriet, men stadig få den bedste kvalitet. Prøv fx vores skønne æblemost fra Fejø Frugt. Den er lavet på 100% ren dansk æblesaft. Herudover har vi også en masse populære smoothies. Prøv de lækre smoothies fra Froosh og Innocent, som er lavet på ren frugt. De er helt uden konserveringsmidler og kunstige tilsætningsstoffer.

Skal der være fest, så lad der være fest! Her i vores drikkevareafdeling har vi naturligvis et stort udvalg af øl og spiritus til faste lave priser. Her finder du alle de mest populære spiritusser til den festlige lejligheder. Du finder likører til din velkomstdrink, avec’er til kaffen, snaps til frokostbordet og stærke sager til din cocktailbar. Vi sørger altid for at få de nye og populære varer på hylderne, så du kan være sikker på det bedste udvalg. Ud over alt godt til barskabet har vi også et stort udvalg af øl. Vi har alle de populære klassikere og ikke mindst en lang række specialøl. Som med alle vores varer er det vigtigt for os med lidt til enhver smag. Derfor finder du blandt andet de lækre håndbryggede specialøl fra Herslev bryghus. De arbejder kun med rene økologiske varer. Smag dem selv eller giv dem som værtsgave.

Vi har også drikkevarer, man kan lune sig på. Vi har blandt andet et stort udvalg af kvalitetste til faste lave priser. Du kan blandt andet varme dig på en klassisk English Breakfast-te, eller du kan springe ud i en sweet chili-te og alt derimellem. Vi har også et dejligt udvalg af kakao. 

Med Coop.dk MAD slipper du for at slæbe alle dine tunge drikkevarer hjem selv. Fyld godt op i kurven med de mange gode tilbud og få det hele leveret til din hoveddør.