Rugbrød – Frisk og kvalitetsrigt rugbrød

Rugbrød er en klar favorit blandt danskerne og er en helt særlig klassiker i madpakken. Mange af os spiser rugbrød til hverdag, og derfor skal der også være en masse forskelligt at vælge imellem. På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af rugbrød, der spænder bredt. Vi har rugbrød fra flere forskellige producenter, heriblandt Schulstad, Reinh van Hauen, Meyers, Irma, Coop og mange flere.

Uanset om din favorit er et fuldkornsrugbrød, gulerodsrugbrød, bonderugbrød eller solsikkerugbrød, kan du på Coop.dk MAD finde et stort udvalg af lækkert rugbrød. Vi har samlet et stort sortiment til dig, så der er noget for enhver smag, uanset hvilket slags rugbrød du foretrækker. Vi har alt lige fra det grove eller det lyse, det økologiske eller det med kerner. Rugbrød findes i mange former, og der er helt sikkert også et, som passer til dine præferencer.

Smørrebrød til madpakken

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af rugbrød, der egner sig perfekt til den klassiske madpakke. Du kan vælge at kombinere dit rugbrød med et lækkert fiskepålæg, vegetarisk pålæg eller lækkert chokoladepålæg, når sukkerlysten trænger på.

En god madpakke består også af gode og sunde mellemmåltider med frugt og bær eller friske grøntsager, som kan slukke den lille sult på den sene eftermiddag. Du kan blandt andet vælge friske tomater, som er nemme at guffe i sig, et stykke agurk eller skrællede gulerødder.

Rugbrød kan spises til morgen, frokost og aften. Det er både nemt og hurtigt at anrette en lækker rugbrødsmad, så der er god grund til altid at have rugbrød som en fast del af brødbeholdningen derhjemme.

Rugbrød – Gode kostfibre, vitaminer og mineraler

Med rugbrød på frokostbordet eller i madpakken gør du noget godt for dig selv og din krop. Rugbrød er nemlig med til at dække dit behov for kostfibre, da rugbrød indeholder fuldkorn, som er vigtige for en sund mave og en god fordøjelse. Sammen med de gode kostfibre giver rugbrød dig også vigtige vitaminer og mineraler, der er essentielle for din krop.

Spis derfor gerne løs af sundt, saftigt og lækkert rugbrød hver eneste dag. Det gavner både din krop og dit helbred. Få dit rugbrød leveret direkte til døren sammen med alle dine andre varer, når du køber ind på Coop.dk MAD.