Knækbrød og madbrød – Brød der smager af mere

På Coop.dk MAD finder du et fantastisk udvalg af kvalitetsrigt knækbrød og madbrød, der kan spises på alle tider af dagen. Vores udvalg byder på alt fra burgerboller, rugbrødssnacks, sprødt knækbrød, tortilla wraps, hotdogbrød, grissini og meget andet. Hvad enten du er på udkig efter madbrød til aftensmaden eller knækbrød til de mindre mellemmåltider, finder du det her på Coop.dk MAD. Vi garanterer et lækkert udvalg af sundt og nærende brød til middagsbordet, frokosten eller dine mellemmåltider. Alle varianter er af høj kvalitet og med god smag.


Knækbrød – En knasende snack til frokosten

Med vores store udvalg af knækbrød gør vi det nemt for dig at vælge et godt alternativ til din morgenmad, frokost eller mellemmåltider. Knækbrød kan spises som en del af et måltid, og passer særligt godt til morgenmaden, der sætter kroppens forbrænding i gang. Knækbrød er et lækkert alternativ til både rugbrød og franskbrød og egner sig særlig godt til madpakken eller som et sundere alternativ til ostekiksen. Knækbrød kan gå til næsten alt slags pålæg, men kan også nydes alene som en knasende sprød snack, hvis den lille sult trænger på. Knækbrød stiller hurtigt og nemt den lille sult, der kan opstå på alle tider af dagen, da knækbrød blandt andet indeholder sunde fibre og fuldkorn. Når sulten trænger sig på, kan du derfor med god samvittighed prøve de sprøde rugbrødssnacks eller grove rugstave, der egner sig godt som eftermiddagssnack.

Du kan prøve de forskellige varianter fra Wasa, heriblandt deres fuldkornsknækbrød, økologisk sprødt rugkornsknækbrød, glutenfri og laktosefri knækbrød og mange andre slags. Hvis du er mere til den søde smag, kan du også prøve Wasas sprøde knækbrød med kanel.

Find dit knækbrød i flere varianter på Coop.dk MAD, hvad enten du foretrækker det groft, lyst, med surdej eller sesam. Vi har et stort udvalg af knækbrød, uanset om du foretrækker den grove smag eller den milde, søde smag.


Madbrød – Lækkert brød til middagsbordet

Med vores store udvalg af forskelligt madbrød, kan du gøre noget ekstra ud af aftensmaden, når den står på burgere, hotdogs, pitabrød, tarteletter eller tortillas. På Coop.dk MAD har vi samlet det bedste brød til middagsmaden, så du nemt kan handle ind til en hurtig aftensmad på travle dage.

Vi har brødet og tarteletterne til de klassiske retter, men du kan også prøve fladbrød eller naanbrød til dine krydrede og eksotiske måltider med inspiration fra blandt andet det Asiatiske køkken eller andre eksotiske lande med spændende madkulturer. Med det gode brød til maden er du godt på vej mod et lækkert og mættende måltid.

Vi har gjort det nemt for dig at handle alle dine dagligvarer på ét sted med vores store udvalg af dagligvarer på Coop.dk MAD. Når du bestiller på Coop.dk MAD, får du desuden alle dine varer leveret direkte til døren. Så slipper du for at slæbe de tunge indkøbsposer hjem.