Køb kagen på Coop.dk MAD

Står den på lækkerier til desserten eller kaffen, eller er du blot blevet lækkersulten, så kan du nemt købe kager, som kan tilfredsstille din sukkertrang på Coop.dk MAD. Du finder et stort udvalg af både chokoladekager, hindbærsnitter og gulerodskager i sortimentet. En ting kan vi i hvert fald love: Der er noget for enhver kageelsker.

Når du køber kage på Coop.dk MAD, slipper du for tidskrævende bagning. I stedet får du smagen af noget godt, der kan stille din lækkersult, eller som du kan servere til kaffen, når du har gæster – og vi leverer hele kagen direkte til døren.

Kage til både sofahyggen og picnickurven

Mangler du lidt lækkert til familiehyggen, aftenen på sofaen eller til gæsternes ganer, finder du et bredt udvalg af søde fristelser for alle. Skal du have kage med på tur eller med i picnickurven, kan du med fordel vælge at købe kager her fra sortimentet. Foruden nemme skærekager og roulader finder du også muffins og kager, der nemt kan deles, uden du behøver en kniv – perfekt til skovturen.

Du kan også vælge at servere kage som dessert, når du har gæster. Prøv en af de lækre bærfyldte tærter, der gør sig godt med en god vaniljeis eller flødeskum. Du kan vælge mellem flere forskellige varianter af vores bærtærter. Du kan bl.a. få fransk chokoladetærte, fransk skovbærtærte og fransk hindbærtærte.

Derudover kan du også se nærmere på vores udvalg af cookies og småkager. Der er et stort udvalg, som kan stille enhvers trang til søde sager. Det er også en god idé altid at have en pakke cookies i skuffen, hvis der kommer uventede gæster til kaffen. På den måde har du altid lidt sødt at byde dine gæster.

H2: Friskbagte kager fra Reinh van Hauen

I vores kagesortiment finder du også et stort udvalg af kage fra den kendte bager Reinh van Hauen. Reinh van Hauen tilbyder god kvalitet, hvor smagsoplevelsen er i fokus. Du finder kransekage, som er perfekt til både nytårsaften og studenterfesten eller andre store begivenheder, som kræver lidt særligt. Derudover byder Reinh van Hauen på brownies, muffins, romkugler, træstammer og meget mere.

Gå på opdagelse i vores sortiment og find din personlige favoritkage. Når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine varer direkte til din hoveddør.