Brød og kager – Kvalitet der smager

På Coop.dk MAD finder du et fantastisk udvalg af brød og kager, der kan komplimentere ethvert middagsbord. Vi gør en stor dyd ud af at kunne tilbyde et væld af brød og kager til faste lave priser og høj kvalitet. Du finder en masse lækkert og friskbagt brød. Brød der er baseret på populære og originale bagetraditioner eller moderne og nytænkende opskrifter. Vores brød og kager har alle det tilfælles, at de er bagt med håndværk og omhyggelighed.

I vores sortiment af brød og kager kan du finde alle de rustikke og lækre, nordiske brødtyper. Herunder finder du et stort udvalg af det klassiske rugbrød. Du finder også et stort udvalg af den svenske klassiker; knækbrød. Er du ude efter noget sødt til kaffen eller bare en snack til at stille den lille lækkersult? Så gå på jagt i vores cookies og småkager eller vores kager og tærter. Uanset hvad du vælger fra vores udvalg af brød og kager, er du altid sikret høj kvalitet og god smag.

Vores udvalg af brød og kager er meget alsidigt, så vi kan altid kan imødekomme dine behov og ønsker. Der skal ikke mangle noget, når du køber ind hjemmefra. Vi har derfor gjort det nemt for dig som forbruger at handle alt ind på ét sted. Du kan finde alt fra de klassiske brød- og kagetyper til de sæsonbetonede og specielle delikatesser. Vi  tilbyder naturligvis også et kæmpe udvalg af økologiske brød og kager.

Friskbagt brød lige til døren

Foruden vores færdigbagte brød kan du også finde mange spændende produkter til at bage nemt og hurtigt selv. Vi har nemlig brød og kager, der blot skal bages færdigt i ovnen. Det eneste, du skal gøre, er at tænde for ovnen. Efter få minutter vil du kunne nyde lunt og lækkert bagværk.

Derudover har vi også et tæt samarbejde med de traditionsrige og fantastiske bagere, Reinh Van Hauen og Meyers. Vores samarbejde med disse bagere betyder, at du til enhver tid kan bestille friskbagt brød og kager til faste lave priser af høj kvalitet. Det betyder, at du er sikret en friskbagt og lækker levering af brød og kager, da vi kun leverer disse typer brød og kager direkte på din bestilling. Så forkæl dig selv lidt ekstra kvalitet i hverdagen eller weekenden. Derudover bør du også smage vores store udvalg af økologisk kvalitetsbrød og -boller fra Il Fornaio.

Vores store udvalg af brød og kager er til dig, der sætter pris på kvalitet, gode råvarer og fantastisk bagværk. På Coop.dk MAD går vi meget op i kvalitet og friskheden af vores varer. Når du handler dit brød og dine kager her, kan du altid være sikker på at få den bedste kvalitet til faste lave priser.

Coop.dk MAD leverer dine brød og kager direkte til døren.