Brød og boller til enhver smag

Der er ikke noget som at sætte tænderne i et godt stykke brød eller en god og saftig bolle. På Coop.dk MAD kan du købe brød og boller, der passer til både morgenbordet, frokosten og eftermiddagsmaden. Vores brød gør det nemt for dig at sammensætte både en god morgenmad, frokost eller aftensmad - helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du finder nemlig friskt brød af god kvalitet, der kan tilfredsstille enhver morgensulten mave. Her finder du både de helt klassiske krydder- og kerneboller, de grovere baguettes, samt det lidt sødere udvalg som scones. 

Stort udvalg af brød og boller til hele familien

Om du foretrækker det lyst, groft eller med kerner – du finder et stort udvalg af brød og boller til netop dine smagsløg. Med udvalget af grove og sunde fuldkornsboller kan du også gøre lidt ekstra ud af frokostbordet eller madpakken. En lækker grovbolle fungerer også som en god og mættende eftermiddagsmad til dig selv eller børnene. I vores sortiment af brød finder du alle slags boller. Du finder de helt klassiske krydderboller, chiaboller, fuldkornsboller, burgerboller og derudover er der et stort udvalg af focaccia-brød, toasts og baguettes. Gå derfor på opdagelse i vores sortiment af brød og boller, hvor du finder brød fra bl.a. Reinh Van Hauen, Meyers, Schulstad Levebrød og mange flere lige her på Coop.dk MAD.

Madpakken kombineres med lækkert pålæg

Det store udvalg af brød og boller kan du kombinere med forskellige varianter af pålæg alt efter din smag. Sidder du ved morgenbordet, eller skal det være en hurtigsmurt madpakke til frokosten til dig og resten af familien, er der brød og boller, som kan tilfredsstille enhver i familien. Så er I mest til lyst, groft, kerner eller ej, kan du finde brød og boller til netop din smag på Coop.dk MAD. Du kan med det store udvalg af brød og boller også kombinere det med de forskellige varianter af pålæg. Du kan vælge mellem en masse varianter af kødpålæg, vegetarisk pålæg, fiskepålæg, og pålægssalater til netop det stykke brød, du sætter tænderne i.

Når du handler på Coop.dk MAD, kan du i ro og mag sætte dig tilbage og tage dig den tid, du skal bruge til at udvælge dine favoritvarer i vores store sortiment. Find den perfekte madpakke på Coop.dk MAD, hvor vi leverer direkte til din hoveddør, når du handler online.